A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Литвинівська гімназія Жашківської міської ради Чекркаської області
Жашківської міської ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Урок-квест про Україну.

Україна… Поглиблювати знання про нашу країну можна безкінечно, і завжди ви будете пізнавати нове.

00:35 16.10.2023

"Гуманне та відповідальне ставлення до тварин"

В рамках заходів до ІV Міжнародного уроку доброти класний керівник 5 класу Крамаренко Г.Г. провела з учнями урок "Гуманне та відповідальне ставлення до тварин". Діти мали змогу переглянути відеопрезентацію. Під час перегляду презентації діти вели бесіду "Що ти знаєш про догляд за собаками та котами?", "Дресирування собак", "Безпритульні тварини", "Притулки для тварин", "Адресник. Кліпса. Жетон з QR- кодом. Мікрочип.", прослухали інформаційне повідомлення "Унікальні факти про собак і котів", "Зірки та благодійність", розглядали різні проблемні ситуації "Як вчиниш ти?", грали в гру "Обери відповідального господаря". В кінці уроку підведено підсумки.

00:29 16.10.2023

Місячник бібліотек 2023

В рамках місячника бібліотек 2023 року учні 5 класу закріпили знання про області нашої незалежної України. Спочатку діти знайомилися з обласними центрами, розповідали цікаву інформацію про кожну область, а в кінці ми влаштували маленьке змагання - хто швидше збере карту України.

00:07 16.10.2023

"Урок доброти про гуманне та відповідальне ставлення до котів та собак"

З 4 по 11 жовтня проходить ІV Міжнародний урок доброти. В рамках заходу класний керівник 4 класу Барабаш О.М. провела з дітьми "Урок доброти про гуманне та відповідальне ставлення до котів та собак". Діти малювали домашніх улюбленців, віртуально купували їм необхідні речі, склали пам'ятку турботливого господаря, аналізували вірш "Знайда". Підсумком уроку стало обговорення розмальовки з написом французького письменника Антуана де Сент-Екзюпері "Ми відповідальні за тих, кого приручили".

23:29 15.10.2023

Виховна година "Скажіть булінгу "Ні!""

Класний керівник 9 класу Величко О.І. з учнями провела виховну годину "Скажіть булінгу "Ні!"". Діти вели дискусію на дану тематику, виконували вправу " Чим ми схожі?", мозковий штурм "Проблеми, які нас хвилюють", вправа-арт "Права та обов'язки".

23:19 15.10.2023

"Козацькі забави" серед учнів 5-6 кл.

Знати історію свого народу, значить впевнено дивитися у майбутнє. А нашому народу є чим пишатися! У нашій гімназії відбулися змагання "Козацькі забави" серед учнів 5-6 класів. Ідеєю заходу був не лише фізичний розвиток наших школярів, але й прагнення залучити учнів до національних традицій, звичаїв та обрядів; загальнолюдських цінностей козацької моралі. Адже культ здорового способу життя серед козацтва сприяв народженню та вихованню здорового покоління молоді.

22:56 15.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора