A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Литвинівська гімназія Жашківської міської ради Чекркаської області
Жашківської міської ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

"Увага! Діти на дорозі."

З 1 по 30 вересня 2023 р. в Україні традиційно проходить місячник безпеки дорожнього руху " Увага! Діти на дорозі". В рамках місячника безпеки руху в Литвинівській гімназії з учнями 8-9 класів класними керівниками Ломачинською Ю.П. та Величко О.І проведено бесіди, вікторини, конкурси: розроблені безпечні маршрути дороги з дому до школи та у зворотньому напрямку, маршрут дороги до укриття.

12:43 18.09.2023

Нагорода

Вітаємо Дудник Анастасію, ученицю 4 класу за зайняте ІІІ місце у Всеукраїнському творчому конкурсі "До 32-ї річниці Дня Незалежності України". Так тримати!

11:41 14.09.2023

Благодійна акція "Смілива гривня"

Другий рік поспіль Литвинівська гімназія бере участь у благодійній акції #СміливаГривня зі збору монет від Національного банку України. Ось і цьогоріч ми розпочали збір монет для ЗСУ, який триватиме до 30 листопада. Бажаючі можуть теж долучитися до акції. По закінченню зібрані кошти будуть передані в банк та перераховані на потреби ЗСУ.

11:30 14.09.2023

Небезпечний кір

Кір небезпечний для всіх невакцинованих дітей та дорослих.

11:28 14.09.2023

Благодійна акція " Допомога воїнам"

Литвинівська гімназія знову розпочала свою благодійну акцію " Допомога воїнам". Дякуємо батькам та дітям, які долучилися до акції та зібрали засоби гігієни для наших захисників. Посилка доставлена до волонтерського пункту в м. Жашків та найближчим часом буде відправлена до місця призначення. Нехай Господь оберігає наших воїнів. Слава Україні! Разом до перемоги!

11:23 14.09.2023

Розпочинаємо новий, Переможний Навчальний рік!

     Розпочинаємо новий, Переможний Навчальний рік! Литвинівська гімназія радо зустрічатиме 63 діток. Завдяки злагодженій роботі відділу освіти та дирекції було сплановано і виконано косметичний ремонт гімназії: пофарбовано спортзал, коридори, підсобні приміщення та здійснено побілку зовні. Дякуючи батькам, маємо 9 відремонтованих і затишних класів. А утеплити укриття допомогли наші  благодійники: Благодійний фонд " Родина"  сім'ї Вусиків та ІП Агро-Вільд Україна: виділили кошти для підключення укриття до системи опалення. Дякуємо інвесторам за допомогу в організації харчування: виділено крупи, борошно, олію.   Тож шановні працівники відділу освіти, благодійники, батьки, щиро вдячні вам за розуміння, підтримку та допомогу.  Миру всім і Перемоги!

23:36 31.08.2023

Випуск 4 клас

Вітаємо випускників 4 класу Литвинівської гімназії. Дорогі дітки, ви стали ще на рік дорослішими і ступили ще на одну сходинку шкільного життя. Тепер ви п'ятикласники і на вас чекають нові вчителі, які будуть вас підіймати сходинками наук ще вище і вище. Бажаємо вам гарно навчатися, любити свою Батьківщину, поважати батьків та вчителів, вчитися, творити, мріяти. Гарних вам літніх канікул!

23:29 07.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора