A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Литвинівська гімназія Жашківської міської ради Чекркаської області
Жашківської міської ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Благодійна акція "Допомога воїнам".

Благодійна акція "Допомога воїнам". Учні та вчителі Литвинівської гімназії збирали кошти на закупівлю парафіну. Крім грошей збирали ватні диски для виготовлення розпалювачів. Зібрану суму 1140 грн передали Альона Вініцька , яка виготовляє окопні свічки та розпалювачі. Вони вже зігрівають наших захисників. Дякуємо всім хто долучився до збору. Нехай Бог береже наших воїнів. Слава Україні!

14:20 15.01.2024

Новорічне розважальне шоу "Найрозумніший"

Учні 6-9 класів взяли участь у новорічному розважальному шоу "Найрозумніший". Новорічні змагання проходили між хлопцями та дівчатами. З дітьми проведено веселі конкурси, ігри, квести. Перемогла команда дівчат. Підготували та провели свято педагог організатор Дудник О.В. та вчитель музичного мистецтва Величко О.І. Вітаємо всіх з Новим роком!

13:58 15.01.2024

Новорічний ранок

29 грудня в Литвинівській гімназії наймолодші учні відсвяткували Новорічний ранок. Лунали пісні, ігри, танці, з дітьми проведено цікаві новорічні конкурси. Дякуємо Богу та нашим захисникам, що ми змогли подарувати дітям радість. Підготували та провели свято вчитель музичного мистецтва Величко О.І. та педагог організатор Дудник О.В. Вітаємо всіх з наступаючим Новим роком. Нехай в новому році прийде в Україну мир, і всі хто чекає, дочекаються своїх рідних додому!

13:38 15.01.2024

Колядуємо всій Україні.

Учні Литвинівської гімназії вітають всіх з Різдвом Христовим! Нехай настане Перемога і кожен, хто чекає, дочекається своїх рідних додому. Миру та благополуччя! Під керівництвом вчителя музичного мистецва Величко О.І. колядуємо всій Україні.

13:26 15.01.2024

Програма "Здорове харчування дітям"

У рамках програми "Здорове харчування дітям" для нашої гімназії було придбано холодильник, який дав змогу покращити процес зберігання продуктів за правилами товарного сусідства. Дякуємо депутатському корпусу Жашківської міської ради та відділу освіти.

20:02 14.12.2023

Спортивне свято , присвячене "Дню Збройних Сил України"

В Литвинівській гімназії відбулося спортивне свято , присвячене "Дню Збройних Сил України". Між учнями 5-9 класів були проведені спортивні змагання. Діти розділилися на дві команди: "Відважні" та "Сміливі". Кожна команда придумала свій девіз та обрала капітана. Команди брали участь в конкурсах та естафетах: "Смуга перешкод", "Утримай м'яч", "Біг на трьох ногах", естафета "Струмок", естафета "Повітряний міст", конкурс "Як козаки в баскетбол грали",

19:59 14.12.2023

Патріотичні брелочки

На уроці трудового навчання учні 8 класу під керівництвом вчителя Ломачинської Ю.П. виготовили патріотичні брелочки. Зі слідуючою посилкою вони поїдуть до наших захисників.

19:46 14.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора