A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Литвинівська гімназія Жашківської міської ради Чекркаської області
Жашківської міської ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

З Днем Збройних Сил України

Дорогі наші захисники! Ми щиро вітаємо вас з Днем Збройних Сил України. Нехай Господь оберігає Вас, посилає сили і витримки, а ми молимось за Вас. Повертайтесь додому живі і здорові з Перемогою! Прийміть щирі слова вдячності від учнів та вчителів нашої гімназії. ДЯКУЄМО!!!

19:36 14.12.2023

Теплі шкарпетки для воїнів.

Щиро дякуємо Вікторія Калитенко , мамі нашого учня, за теплі шкарпетки для наших захисників, які вона власноруч вив'язала. Шкарпетки вже зігрівають наших воїнів. ДЯКУЄМО!

19:06 14.12.2023

"Молитва до Миколая"

Дорогі захисники, наші любі хлопці й дівчата! Прийміть щирі вітання з Днем Збройних Сил України та з Днем Святого Миколая! Бажаємо козацької мужності, дідівської гідності, могутньої сили волі та віри у власні сили.

19:01 14.12.2023

Квест " У пошуках подарунків"

День Святого Миколая - довгоочікуване свято всієї малечі, адже саме в цей день відбувається диво. Кожна дитина чекає від Святого Миколая подарунок, але інколи буває і навпаки, замість подарунка дітки отримують різочку. От і в нашій гімназії дітки початкових класів отримали не різочку, а солодощі. Та перш ніж їх отримати, учні пройшли квест " У пошуках подарунків". Учні грали в цікаві ігри, виконували різноманітні завдання, відгадували загадки, танцювали та співали. Отримавши всі підказки діти знайшли подарунки від Св. Миколая. Підготували та провели квест вчитель початкових класів Барабаш О.М. та вчитель музичного мистецтва Величко О.І.

18:51 14.12.2023

Тиждень безпечного руху на дорозі.

В листопаді проходив Тиждень безпечного руху на дорозі. Учні початкових класів: Мельник Максим (4 кл), Завертайло Ліза (4 кл), Рябокінь Ліля (4 кл), Печенюк Оля (4 кл), Куць Каміла (4 кл), Куцева Софія (1 кл) взяли участь в інтенсиві "Наш друг - дорожній рух!" та отримали сертифікати. Молодці! Так тримати!.

18:43 14.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора