A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Литвинівська гімназія Жашківської міської ради Чекркаської області
Жашківської міської ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Акція "Свічка пам'яті"

Свічка пам'яті жертвам Голодомору. Сьогодні учні Литвинівської гімназії запалили вогник на своїх віконечках, щоб вшанувати пам'ять всім померлим в роки Голодомору.

14:03 13.12.2023

День Гідності та Свободи

Щорічно 21 листопада в Україні відзначається День Гідності та Свободи. Одне із знакових державних свят встановлене на честь двох революцій - Помаранчевої 2004 року та Революції Гідності 2013-го. Сьогодні, до Дня Гідності і Свободи класний керівник 9 класу Величко О.І. провела з учнями урок "День Гідності і Свободи". Діти мали змогу переглянути презентацію про і сторію виникнення свята, грали в гру "Гідно-негідно", створили хмаринку "Гідність" - де кожен мав змогу написати, що таке Гідність, згадали всіх тих, хто боровся за волю України і продовжує й надалі виборювати нашу незалежність та свободу.

13:48 24.11.2023

ІІ Всеукраїнський конкурс дитячо- юнацької творчості до Всесвітнього дня тварин "Наші друзі"

Учениця 4 класу Дудник Анастасія взяла участь у ІІ Всеукраїнському конкурсі дитячо- юнацької творчості до Всесвітнього дня тварин "Наші друзі" та отримала диплом переможця за зайняте І місце. Вітаємо! Так тримати!

14:24 20.11.2023

Шкільний урок волонтерства "Як творити добро тут і зараз"

Що таке волонтерство? Волонтерство - це добровільна допомога тим, хто цього потребує, та особиста участь у вирішенні чи пом'якшенні соціальних проблем. Педагог-організатор Дудник О.В. провела з учнями 8-9 кл. Шкільний урок волонтерства "Як творити добро тут і зараз". З учнями було проведено опитування "Волонтерство-це...", де кожен мав змогу висловити свою думку, розглядали основи волонтерства, виконували вправу "Види волонтерства". До кожного виду волонтерства учні підбирали приклади волонтерської діяльності. Діти виконали волонтерську руханку, а наприкінці уроку всі дружно пограли у "Гру в м'ячик". Урок закінчився на веселій ноті з хорошим настроєм.

14:17 20.11.2023

Позакласний захід " Our Healthy Eating Habbits"

9 листопада учителем англійської мови Криворучко Ю.В. з учнями 4 класу було проведено позакласний захід " Our Healthy Eating Habbits". Протягом заходу діти визначали і класифікували продукти корисної та шкідливої їжі,відгадували загадки про продукти харчування,розповідали про свій денний раціон. Учнями було створено макети тарілок " The plates of the food: food we must eat always,food we have to eat sometimes and food we have to eat a little", по завершенню теоретичних навичок формування тарілок з корисними та шкідливими продуктами харчування,учні створили свої власні "Fruit Plate" та " Vegetable Plate".

13:50 20.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора