A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Литвинівська гімназія Жашківської міської ради Чекркаської області
Жашківської міської ради Черкаської області

"Козацькі забави" серед учнів 5-6 кл.

Дата: 15.10.2023 22:56
Кількість переглядів: 9

Знати історію свого народу, значить впевнено дивитися у майбутнє. А нашому народу є чим пишатися! У нашій гімназії відбулися змагання "Козацькі забави" серед учнів 5-6 класів. Ідеєю заходу був не лише фізичний розвиток наших школярів, але й прагнення залучити учнів до національних традицій, звичаїв та обрядів; загальнолюдських цінностей козацької моралі. Адже культ здорового способу життя серед козацтва сприяв народженню та вихованню здорового покоління молоді.

Змагання " Козацькі забави" відбувались на стадіоні. Звучав гімн України, вчитель фізкультури Вініцький О.В. ознайомив команди з основними правилами ігор. Представив журі конкурсу. Так почалися забави. Команди склали учні 5 класу " Козачата" та "Соколята" (6 клас).

Гравці і стрибали, і кидали м'яча, і бігали, і навіть повзали, навколо них вирувала шалена підтримка однокласників та співучасників: вереск, крики, оплески... Атмосфера - шумна та позитивна.

Після кожного конкурсу судді оцінювали команди відповідною кількістю балів. Наприкінці змагань журі підрахували загальну кількість балів та визначили переможців. І ось довгоочікувана мить: перемогла дружба. Усім учасникам вручили почесні грамоти. Всі причетні до дійства - і гравці, і вчителі, і глядачі - отримали хороший настрій.

Давайте разом пишатись тим, що ми є нащадками українських козаків!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора