A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Литвинівська гімназія Жашківської міської ради Чекркаської області
Жашківської міської ради Черкаської області

Національно-патріотичне виховання

Дата: від до Скинути

Акція "Допомога воїнам"

#ЩедрийВівторок #ЖашківськоїМТГ Акція "Допомога воїнам". Звітую. Щойно наші захисники отримали посилку та переслали фото. Нехай Господь вас оберігає! Слава ЗСУ!

10:19 22.12.2022

Акція "Допомога воїнам"

#ЩедрийВівторок #ЖашківськоїМТГ Акція "Допомога воїнам". Литвинівська гімназія вже вкотре бере участь в благодійній акції "Допомога воїнам". До дня Збройних Сил України учні закладу вирішили привітати наших воїнів смаколиками. Не лишилися осторонь і вчителі. Спільними зусиллями ми назбирали 3400 грн. На 3102.47 грн ми закупили ліки. 205 гривень витрачено на пересилку посилки. На жаль ми не можемо прозвітувати про отримання посилки, та як

10:03 22.12.2022

День Збройних Сил України

6 грудня в Україні відзначається державне свято День Збройних Сил України. Це свято справжньої мужності, героїзму і відваги. Сьогодні наші воїни мужньо стоять на захисті нашої держави, захищаючи нас від лютого ворога. Вони довели свою відважність, мужність, силу і міць справжнього козака. З нагоди свята педагог-організатор Дудник О.В. провела з учнями 2-4 кл. виховний захід "Привітай захисників". Кожен учень мав змогу намалювати малюнок крейдою на спеціальній дощечці та написати слова подяки. З учнями 5 класу класний керівник Криворучко Ю.В. провела урок "Лист солдату", на якому кожен учень мав змогу написати лист солдату з теплими словами побажань. Листи обов'язково будуть передані нашим захисникам. Дякуємо вам наші мужні Воїни! Вітаємо з Днем Збройних Сил! Нехай Господь оберігає вас!

13:21 08.12.2022

Акція "Запали свічку пам’яті"

Сьогодні, у четверту суботу листопада в Україні вшановують пам'ять жертв Голодомору 1932-1933 років та масових штучних голодів 1921-1923 і 1946-1947.

11:56 08.12.2022

День Гідності і Свободи.

В Україні 21 листопада відзначається День Гідності і Свободи. Його встановлено згідно з Указом Президента  від 13 листопада 2014 року на честь початку цього дня двох знаменних подій у новітній українській історії - Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року.  В Литвинівській гімназії до Дня Гідності і Свободи з учнями 6,7,8,9 класів проведено дискусію " Гідність - основа справедливого суспільства". Діти обговорювали події, які відбуваються зараз в Україні в зв'язку з вторгненням  на нашу територію військ рф. За допомогою кубика Блума вели дискусію про те, як вони розуміють слова "Гідність" і "Свобода", вшанували пам'ять загиблих Небесної Сотні хвилиною мовчання, переглянули документальний фільм " Гідність і Свобода" та розгорнули блакитно-жовтий прапор - символ нашої держави. Також діти побажали нашій Україні Перемоги, адже кожна дитина і кожен дорослий бажає Миру та Свободи і швидкого повернення наших Захисників додому. Підготували та провели дискусію до Дня Гідності і Свободи класні керівники Ломачинська Ю.П., Величко О.І, Крамаренко Г.Г., Слободяник Я.Ю. та педагог-організатор Дудник О.В.

15:29 25.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора