A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Литвинівська гімназія Жашківської міської ради Чекркаської області
Жашківської міської ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Флешмоб "Врятуємо планету разом"

Учні Литвинівського закладу взяли участь у флешмобі під назвою "Врятуємо планету разом" . Мета даного заходу: зробити посильний внесок у очищення навколишнього середовища від забруднення пластиковими відходами. Тому наші учні разом з організатором Дудник О.В. зібрали пластикові кришечки та зробили ось таку світлину.

23:09 12.04.2019

Всеукраїнський тиждень громадського здоров’я

В Литвинівському закладі проходив тиждень громадського здоров’я. До Дня громадського здоров’я було проведено квест "Здоров’я", виховні години, ігри для розвитку мислення, ранкову зарядку. Учням розповідали про корисну та шкідливу їжу. Діти розгадували кросворди та загадки,складали пазли, грали в шашки, малювали малюнки на тему "Здоров’я", проходили квести та робили фізкультхвилинки. Мета даного заходу: донести дітям інформацію про правильне харчування, про здоровий спосіб життя без шкідливих звичок, адже здоров’я - скарб.

22:41 12.04.2019

Рухливі ігри на свіжому повітрі.

На вулиці тільки  пригріло сонечко, як малеча висипала на двір як курчатка. На свіжому повітрі учні початкової ланки грали в рухливі ігри. Всім було весело та цікаво, а що саме головне - корисно, адже рух - здоров’я.

23:22 11.04.2019

Ми за чисте довкілля!

Учні Литвинівського закладу долучилися до прибирання території закладу. Тепер біля школи чисто і красиво. Наші діти знають, що чисто не там де прибирають, а там де не смітять.

23:06 11.04.2019

Всеукраїнський фестиваль дружин юних пожежників

22 березня відбувся перший міський етап Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежників. Наша команда "Екстрім" Литвинівського закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів також взяля участь в даному фестивалі. Наша команда отримали масу задоволення та емоцій.

10:05 23.03.2019

22 березня - Всесвітній день води

Яка вода швидше перетвориться на лід: гаряча чи холодна? Якщо міркувати логічно, то, звичайно, холодна. Адже гарячої потрібно спочатку охолонути, а потім вже замерзнути, а ось холодній остигати не потрібно. Однак досліди показують, що в лід швидше перетворюється саме гаряча вода.

09:49 23.03.2019

14 березня - свято Преподобної Євдокії, свято Весни.

Першого березня за старим стилем, а 14-го за новим — це день преподобної мучениці Євдокії або, як селяни кажуть, «Явдохи». Згідно з народною традицією — це перший день весни. В цей день бабак* прокидається від зимової сплячки, виходить «на світ» і свище три рази. Свиснувши, він знову ховається в свою нірку, лягає на другий бік і буде спати аж до Благовіщення. А ховрашок**  тільки перевернеться на другий бік. 

22:11 18.03.2019

Уроки Добра "Чисті думки творять дива"

З 11 по 15 березня в Литвинівському закладі проходила Міжнародна  акція - Уроки Добра "Чисті думки творять дива". Класні керівники долучилися до акції та провели виховні години. Уроки Добра провели: Барабаш О. М. 3 клас "Той, хто творить добро, творить Життя.",  Коваль А.О. 4 клас " Добро починається з тебе", Данілова Ю.В. 6 клас " Наскільки прекрасна людина,якщо вона людина насправді", Гливенко Н.С. 7 клас " Чисті думки творять дива.", Ломачинська Ю.П. 8 клас "Доброта і милосердя у моєму житті."

21:46 18.03.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора