A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Литвинівська гімназія Жашківської міської ради Чекркаської області
Жашківської міської ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

14 листопада - гра-подорож "Калейдоскоп професій"

14 листопада в Литвинівському закладі Педагог-організатор Дудник О.В. провела гру-подорож у світ професій під назвою "Калейдоскоп професій". Гра проходила в 4 класі. Мета:розширити і закріпити знання про різні типи професій, викликати відчуття поваги до трудівників та прагнення сумлінно працювати. Діти були задоволені від гри. Кожен учень поділився своєю мрією, розповів ким мріє стати в майбутньому і чому саме ця професія подобається.

13:52 14.11.2018

09 листопада - День української писемності та мови

09 листопада в Литвинівському закладі відбувся захід до Дня української писемності та мови. Свято провела Вініцька Т.М. . Також була проведена книжкова виставка, яку підготувала бібліотекар Слободяник Я.Ю. Традиційно в цей день учні писали диктант. Мета цього заходу: розповісти про виникнення цього свята- Дня української писемності та мови;подати відомості про великого мецената П.Яцека;познайомити учнів з  історією виникнення письма; виховувати повагу до історичного минулого, прививати любов до рідної мови. На святі діти розповідали вірші про рідну мову, співали пісні.

13:25 09.11.2018

28 жовтня - 74 річниця визволення України від німецько-фашистських загарбників

26 жовтня в Литвинівському закладі спільно з сільським будинком культури проведено захід до 74-ї річниці визволення України від німецько-фашистських загарбників. Відбулася хода до Братської могили. Вшанували хвилиною мовчання пам'ять загиблих  односельчан  в Другій світовій війні та покладено квіти.

17:25 27.10.2018

23 жовтня - "Казки школи під голубим небом" до 100 -річчя з дня народження В.О. Сухомлинського

В Литвинівському закладі відбулося свято присвячене до 100 - річчя з дня народження видатного українського педагога, письменника -  В. О. Сухомлинського. Провела свято бібліотекар Слободяник Яна Юріївна. Учні розповідали вірші, співали пісні та відбулася інсценізація казок Сухомлинського.

12:11 23.10.2018

19 жовтня - Свято квітів"Бал хризантем"

19 жовтня  в Литвинівському закладі відбулося Свято квітів. Але це свято особливе, адже з квітів були тільки чудові хризантеми. Учні робили з них  композиції, поєднуючи  різні кольори квітів, а 3 клас зі своєю вчителькою Барабаш О.М. підготували невеличкий святковий концерт на захист цих квітів. Розповідали дітки вірші про цю чудову квітку, ділилися цікавими фактами, співали пісні. Мета цього свята - прививати любов до прекрасного, до природи.

15:01 19.10.2018

14 жовтня - Покрова Пресвятої Богородиці, День українського козацтва та День захисника України

14 жовтня українці святкують зразу три свята. Перше - свято Покрови Божої Матері, друге - День українського козацтва, третє свято, дуже молоде - День захисника України. Усі ці свята дуже взаємопов'язані й виникали послідовно. 

16:01 13.10.2018

11 жовтня - спортивні змагання

11 жовтня відбулися спортивні змагання з легкої атлетики серед команд закладів загальної середньої освіти Жашківської міської ради. Вітаємо ученицю 9 класу Литвинівського закладу Якубчик Тетяну за зайняте 3 місце з бігу 800 м.

16:01 11.10.2018

8 жовтня - День юриста

"Усвідомлення права розвиває усвідомлення обов’язку. Загальний закон—це свобода, яка закінчується там, де починається свобода іншого." В. Гюго З 1 по 8 жовтня  в Литвинівському закладі з нагоди відзначення Дня юриста 8 жовтня, була проведена тематична лінійка з правознавства з виставкою книг, та відбувся "Правовий брейн-ринг" між двома командами -  "Академіки" та "Феміда". Участь в брейн-ринзі брали  учні 6-9 класів. Дітям було дуже цікаво. Перемогла команда "Академіки" з результатом 24 бали. "Фіміда" набрали 11 балів. Провела брейн-ринг вчиель історії Куцева О. В. Книжкову виставку підготувала бібліотекар Слободяник Я.Ю.

17:41 08.10.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора