A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Литвинівська гімназія Жашківської міської ради Чекркаської області
Жашківської міської ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Подарунки матусям

Учні 4 класу Литвинівського закладу приготували чудові подарунки своїм мамам до 8 березня.

23:03 09.03.2019

Міжнародний жіночий день 8 березня

Мама… Це прекрасне слово, яке промовив кожен із нас першим. Скільки спогадів і тепла таїть воно у собі. У мами найдобріші і найласкавіші руки, вони все уміють. У мами найвірніше і найчутливіше серце — в ньому ніколи не згасає любов, доброта, ніжність. 

22:34 09.03.2019

Подарунки матусям

Свято 8 березня вже на порозі. Дітки готують подарунки любим матусям та бабусям.

19:16 06.03.2019

" Parade of the fairy- tales"

28 лютого в Литвинівському ЗЗСО I-II ступенів відбулося свято англійської мови " Parade of the fairy- tales". У святі взяли участь учні 2-5 класів,продемонструвавши свої знання англійської мови та вміння акторської майстерності. Метою свята було розсмішити принцесу Несміяну. Учнями школи було показано такі казки як "Under the mushroom", " The friend in need is a friend indeed",а також до королівського палацу завітали казкові гості Red Riding Hood, Grey Wolf and Pinnocio. Пінокіо в свою чергу,все таки розсмішив принцесу,і все королівство святкувало цю подію!!! Свято було підготовлено учителем даного закладу Даніловою Ю. В.

23:26 28.02.2019

Конкурс - "ЗБЕРЕЖЕМО ПЕРВОЦВІТИ"

Первоцвіти називають першою усмішкою весни. Саме вони, ніжні й тендітні, першими відчувають ще не зовсім теплі, але вже приємні промінчики весняного сонечка. І як прикро, що деякі з цих квітів на межі зникнення. Зберігаючи первоцвіти, ми зберігаємо красу нашої планети . Учні Литвинівського закладу взяли участь у конкурсі "Збережемо первоцвіти". В своїх роботах діти застерігають, що не можна нищити природу. 

19:33 24.02.2019

Готуємо подарунки матусям

Подарунок на свято 8 березня являється чудовим способом віддячити матусі. Для того щоб зробити приємно мамі, варто частіше радувати її увагою, і не тільки в цей день. Про те, який можна зробити подарунок до 8 березня своїми руками ви можете переглянути на наших фото. Подарунки діти виготовляють на уроках трудового навчання разом зі своєю вчителькою Ломачинською Ю.П.

21:52 21.02.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора