A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Литвинівська гімназія Жашківської міської ради Чекркаської області
Жашківської міської ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Виховний захід "Ментальне здоров'я. Як подолати стрес?"

З учнями 6 класу класний керівник  Мельник І.І. провела виховний захід  "Ментальне здоров'я. Як подолати стрес?". Діти під час заходу сформулювали 7 способів подбати про себе у стресових ситуаціях, виконували різні психологічні вправи та техніки:

14:34 22.04.2024

Година спілкування "Ментальне здоров'я: як його зберегти?"

Сьогодні в 1 класі пройшла година спілкування "Ментальне здоров'я: як його зберегти?" Діти дізнались тему склавши пазл, ознайомилися із поняттям "ментальне здоров'я", його ознаками та чинником. Виконали багато вправ, такі як:

14:26 22.04.2024

Всесвітній день авіації та космонавтики

12 квітня відзначається Всесвітній день авіації та космонавтики. Свято відзначається за рішенням Міжнародної авіаційної федерації. Цього ж дня світова громадскість відзначає і Міжнародний день польоту людини в космос. Рішення було ухвалене 7 квітня 2011 року на 65-ій сесії Генеральної Асамблеї ООН і було присвячене 50-й річниці першого польоту людини в космос. В Україні сьогодні професійне свято тих, хто є дотичним до космонавтики – День працівників ракетно-космічної галузі України. Свято встановлене згідно з Указом Президента від 13 березня 1997 року. Вчитель інформатики Ломачинська Ю.П. до Всесвітнього дня авіації та космонавтики провела цікаву вікторину з учнями 6 класу, де вони пригадали відомі факти про розвиток космонавтики та дізналися багато нового про внесок українських вчених у цю галузь.

14:21 22.04.2024

День зустрічі птахів.

До Дня зустрічі птахів (1 квітня) діти 1-6 класів пройшли онлайн вікторину, перевірили свої знання про перелітних та кочуючих птахів та отримали сертифікати. Молодці!

14:18 22.04.2024

Урок "Ти як? Ментальне здоров'я"

З учнями 5 класу педагог-організатор Дудник О.В. провела урок "Ти як? Ментальне здоров'я". Діти дізналися що таке ментальне здоров'я, виконали вправу "Я унікальна особистість", прослухали інформацію про ментальне здоров'я та дізналися, як проявляється стрес, на що впливає та як з цим боротися, виконали релаксаційну вправу "Квадратне дихання". Наприкінці уроку учні створили кожен свій плакат під назвою "Як ти?", де у вигляді малюнків зобразили свої емоції, мрії та заповнили батарейку " Моя життєва енергія". Урок пройшов цікаво та на веселій нотці.

14:16 22.04.2024

Всеукраїнський творчий конкурс "Мій Шевченко" - нагороди.

Вітаємо переможниць Всеукраїнського творчого конкурсу "Мій Шевченко": Чапрак Марію (5 кл) за зайняте 1 місце, Гуменюк Мілану та Гуменюк Марію (5 кл)- 2 місце, Куцеву Софію (1 кл)- 2 місце, Станецьку Каріну (5 кл)- 2 місце, Матюк Мирославу (6кл)- 3 місце, Дудник Анастасію (4 кл)- 3 місце. Молодці! Так тримати!

14:13 22.04.2024

Участь у ІІ Всеукраїнському конкурсі дитячо-юнацької творчості "Листи майбутній Україні"

Учениця 8 класу Войтенко Каріна взяла участь у Всеукраїнському конкурсі дитячо-юнацької творчості, присвяченому пам'яті Катерини Білокур "Квітуча палітра" та зайняла І місце, а також взяла участь у ІІ Всеукраїнському конкурсі дитячо-юнацької творчості "Листи майбутній Україні" та зайняла ІІ місце. Молодець! Вітаємо! Так тримати!

14:09 22.04.2024

Для батьків

 Сьогодні розпочалися весняні канікули. Прошу вас, батьки, звернути увагу на дозвідлля та безпеку наших дітей. Протягом канікул діти зможуть відвідувати бібліотеку гімназії та спортивні ігри та розваги. З графіком роботи гімназії можна ознайомитися на інформаційному віснику у фойє освітнього закладу. В рамках безпеки, ми не висвітлюємо його на сайті чи сторінках у соцмережах.

14:34 29.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора