A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Литвинівська гімназія Жашківської міської ради Чекркаської області
Жашківської міської ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Бесіда " Світ професій"

З 24 квітня розпочався Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності та триватиме до 28 квітня. Педагог-організатор Дудник О.В. провела з учнями 3 класу бесіду " Світ професій". Діти дізналися які бувають професії, про те, що в кожній професії є свої різновиди праці, що кожна людина, яка працює, захищена Законом України "Про охорону праці". За картинками, на яких зображені люди з різними професіями, розповідали про засоби захисту від травмувань. Також на уроці використали ляльковий театр " Професії". Урок виявився цікавим та корисним.

13:49 02.05.2023

Виготовлення Великодніх яєчок

На уроці трудового навчання учні нашої гімназії під керівництвом вчителя Ломачинської Ю.П. виготовляли Великодні яєчка.

13:41 02.05.2023

Благодійна акція "Допомога воїнам"

Щомісяця в Литвинівській гімназії проходить благодійна акція "Допомога воїнам". До акції також долучився і Литвинівський дитячий садочок "Дзвіночок". Дітки приносили різні смаколики, каву, чай, їжу швидкого приготування та засоби гігієни. Вчителі зібрали кошти в сумі 2200 грн та закупили ліки. Посилка вже прямує до наших захисників. Дякуємо їм за спокійні дні і ночі. Нехай Господь оберігає наших воїнів. Слава Україні!

13:30 02.05.2023

День довкілля

День довкілля - національне екологічне свято,  яке відзначається щорічно в третю суботу квітня, починаючи з 1999 року. Учні Литвинівської гімназії долучилися до акції "Ми за чисте довкілля" до дня довкілля та прибрали пришкільну територію.

12:28 20.04.2023

Всесвітній тиждень фінансової грамотності 2023

Учні початкових класів Литвинівської гімназії весняні канікули провели з користю. До Всесвітнього тижня фінансової грамотності 2023 на освітньому порталі "Всеосвіта" вони мали змогу перевірити свої знання з фінансової грамотності та успішно пройшли тестування, за що отримали сертифікати. Вітаємо Чебатарьову В. (4 кл), Завертайло Є. (3 кл.), Дудник А. (3 кл.), Печенюк О. (3 кл.), Куць К. (3 кл.). Молодці!

12:15 20.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора