A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Литвинівська гімназія Жашківської міської ради Чекркаської області
Жашківської міської ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Нагорода

Вітаємо Дудник Анастасію, ученицю 4 класу за зайняте ІІІ місце у Всеукраїнському творчому конкурсі "До 32-ї річниці Дня Незалежності України". Так тримати!

11:41 14.09.2023

Благодійна акція "Смілива гривня"

Другий рік поспіль Литвинівська гімназія бере участь у благодійній акції #СміливаГривня зі збору монет від Національного банку України. Ось і цьогоріч ми розпочали збір монет для ЗСУ, який триватиме до 30 листопада. Бажаючі можуть теж долучитися до акції. По закінченню зібрані кошти будуть передані в банк та перераховані на потреби ЗСУ.

11:30 14.09.2023

Небезпечний кір

Кір небезпечний для всіх невакцинованих дітей та дорослих.

11:28 14.09.2023

Благодійна акція " Допомога воїнам"

Литвинівська гімназія знову розпочала свою благодійну акцію " Допомога воїнам". Дякуємо батькам та дітям, які долучилися до акції та зібрали засоби гігієни для наших захисників. Посилка доставлена до волонтерського пункту в м. Жашків та найближчим часом буде відправлена до місця призначення. Нехай Господь оберігає наших воїнів. Слава Україні! Разом до перемоги!

11:23 14.09.2023

Розпочинаємо новий, Переможний Навчальний рік!

     Розпочинаємо новий, Переможний Навчальний рік! Литвинівська гімназія радо зустрічатиме 63 діток. Завдяки злагодженій роботі відділу освіти та дирекції було сплановано і виконано косметичний ремонт гімназії: пофарбовано спортзал, коридори, підсобні приміщення та здійснено побілку зовні. Дякуючи батькам, маємо 9 відремонтованих і затишних класів. А утеплити укриття допомогли наші  благодійники: Благодійний фонд " Родина"  сім'ї Вусиків та ІП Агро-Вільд Україна: виділили кошти для підключення укриття до системи опалення. Дякуємо інвесторам за допомогу в організації харчування: виділено крупи, борошно, олію.   Тож шановні працівники відділу освіти, благодійники, батьки, щиро вдячні вам за розуміння, підтримку та допомогу.  Миру всім і Перемоги!

23:36 31.08.2023

Випуск 4 клас

Вітаємо випускників 4 класу Литвинівської гімназії. Дорогі дітки, ви стали ще на рік дорослішими і ступили ще на одну сходинку шкільного життя. Тепер ви п'ятикласники і на вас чекають нові вчителі, які будуть вас підіймати сходинками наук ще вище і вище. Бажаємо вам гарно навчатися, любити свою Батьківщину, поважати батьків та вчителів, вчитися, творити, мріяти. Гарних вам літніх канікул!

23:29 07.06.2023

Міжнародний день захисту дітей

1 червня, перший день літа, в який відзначається Міжнародний день захисту дітей. Це свято - нагадування суспільству про необхідність захищати права дитини, щоб усі діти росли щасливими, навчалися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали чудовими батьками та громадянами своєї країни. Особливо важливим цей день видається під час війни в Україні. В Литвинівській гімназії до Дня захисту дітей з дітьми проведено спортивні ігри та малюнок на асфальті " Ми за МИР". Учні старших класів грали у волейбол, футбол та інші ігри. Молодші учні малювали малюнки на асфальті. Що може бути дорожче за усмішку дитини. Нехай усі діти на землі усміхаються та будуть щасливими. Підготували та провели захід вчитель фізичного виховання Вініцький О.В. та педагог-організатор Дудник О.В.

23:18 07.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора