A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Литвинівська гімназія Жашківської міської ради Чекркаської області
Жашківської міської ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

15 лютого - Стрітення Господнє

Стрітення Господнє щорічно відзначається 15 лютого за старим стилем. Цей день відноситься до дводесятих свят, які присвячені Христу і подіям з його життя. Назва свята перекладається як "зустріч", бо в цей день зустрічаються Старий і Новий заповіти. У народі 15 лютого пов’язують із зустріччю зими і весни.

10:59 27.02.2023

18 лютого - події героїчної оборони Дебальцівського плацдарму.

18 лютого ми традиційно згадуємо події героїчної оборони Дебальцівського плацдарму. Цей день назавжди ввійшов в історію як момент, коли українські військові зробили неможливе. Попри серйозну чисельну перевагу жорстокого й підступного ворога та несприятливу тактичну обстановку, вони зуміли не просто вийти з дуже скрутної ситуації, а зламали наступальний дух російських окупантів, припинивши просування «русского мира» на довгі роки. Але передусім — це день пам’яті тих, хто поклав своє життя, щоб ми могли жити у вільній незалежній Україні. День шани тим, хто, попри поранення та хвороби, залишився сильним духом. День вдячності тим, хто, пройшовши пекло зимових боїв, і сьогодні залишається в строю та захищає Україну зі зброєю в руках. Кожен із нас згадає імена своїх живих і полеглих друзів, побратимів та близьких.

10:42 27.02.2023

"Кіберсвіт під контролем - 2023"

Учні Литвинівської гімназії пройшли тестування та отримали сертифікати "Кіберсвіт під контролем - 2023". Молодці. Так тримати!

10:36 27.02.2023

День Соборності України

22 січня ми відзначаємо одне із знакових свят української держави - День Соборності України. У цей день ми відзначаємо два важливих свята - проголошення Української Народної Республіки та Акт Об'єднання українських земель. 105 років тому, 22 січня, українці проголосили незалежність своєї держави і створили Українську Народну Республіку УНР і ЗУНР. В Литвинівській гімназії класні керіники та вчитель історії провели з учнями виховні години, квести, вікторини та ін. З учнями 3 кл. створено фліпбук

10:11 27.02.2023

Грамота "Марафон добрих справ"

Литвинівська гімназія отримала грамоту від Національного банку України за активну участь у Всеукраїнській освітній ініціативі "Марафон добрих справ".

10:01 06.02.2023

Всеукраїнський творчий конкурс "До дня Святого Миколая". Нагорода.

Вітаємо Дудник Анастасію ученицю 3 класу Литвинівської гімназії за зайняте ІІІ- місце у Всеукраїнському творчому конкурсі "До дня Святого Миколая" в номінації - вокальне мистецтво, назва роботи - пісня Н. Май " Ой, хто чує, відчиняйте". Так тримати!

14:10 23.01.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора