A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Литвинівська гімназія Жашківської міської ради Чекркаської області
Жашківської міської ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Ялинкові іграшки своїми руками.

Ялинкові іграшки своїми руками. Ось такі чудові іграшки учні 5, 6та 7 класів виготовили на уроці трудового навчання під керівництвом вчителя Ломачинської Ю.П. Спробуйте і ви створити свою власну іграшку.

10:50 22.12.2022

На виставі "Снігова Королева".

Учні нашої гімназії (категорії ВПО та діти, батьки яких загинули під час бойових дій) до Дня Святого Миколая мали змогу відвідати м. Черкаси та побувати на виставі "Снігова Королева". А ще, дітки отримали подарунки від Святого Миколая та масу позитивних емоцій.

10:48 22.12.2022

Проект "Брелок".

Проект "Брелок". Роботи учнів 6 класу. Вчитель трудового навчання: Ломачинська Ю.П.

10:44 22.12.2022

Їду, їду калиту кусати...

Їду, їду калиту кусати...Сьогодні,13 грудня православні святкують свято Андрія. В народі його називають "Калита".За традиціями наших предків, дівчата та хлопці сходилися до однієї хати ще ввечері 12 грудня. Як тільки вечоріло, дівчата приносили до господині, у якої мали відбутися вечорниці, хто що мав із необхідних продуктів, і допомагали господині приготувати святкову вечерю. А після заходу сонця приходили хлопці, які приносили наливку і цукерки, розсідалися у світлиці і тоді розпочиналося дійство. Спочатку переповідали цікаві історії, жартували, розважалися, щоб дочекатися півночі, а вже в ніч з 12 на 13 грудня починали ворожити на майбутню долю.

10:25 22.12.2022

Акція "Допомога воїнам"

#ЩедрийВівторок #ЖашківськоїМТГ Акція "Допомога воїнам". Звітую. Щойно наші захисники отримали посилку та переслали фото. Нехай Господь вас оберігає! Слава ЗСУ!

10:10 22.12.2022

Акція "Допомога воїнам"

#ЩедрийВівторок #ЖашківськоїМТГ  Акція "Допомога воїнам". Литвинівська гімназія вже вкотре бере участь в благодійній акції "Допомога воїнам". До дня Збройних Сил України учні закладу вирішили привітати наших воїнів смаколиками. Не лишилися осторонь і вчителі. Спільними зусиллями ми назбирали 3400 грн. На 3102.47 грн ми закупили ліки. 205 гривень витрачено на пересилку посилки. На жаль ми не можемо прозвітувати про отримання посилки, та як

09:58 22.12.2022

Бесіда до Міжнародного дня прав людини

В рамках акції "16 днів проти насильства" вчитель історії та правознавства Куцева О .В. провела з учнями 7 класу виховну бесіду до Міжнародного дня прав людини, який відзначається 10 грудня. Діти дізналися про виникнення цього свята, грали в цікаві ігри - " Справедливість", "Парламентське голосування", виконували вправу "Знаймо свої права", розглядали та обговорювали різні життєві ситуації. Кожен учень мав змогу висловити свою власну думку та вислухати думку свого співбесідника. Урок виявився цікавим та корисним.

09:42 22.12.2022

Творчий конкурс Перлина мистецтва до Дня Святого Миколая

Учениця 3 класу Литвинівської гімназії Дудник Анастасія під керівництвом вчителя музичного мистецтва Величко О.І. взяла участь у творчому конкурсі Перлина мистецтва до Дня Святого Миколая. Жанр- вокал , колядка "Ой, хто чує, відчиняйте" Н.Май. Бажаємо перемоги!

12:12 21.12.2022

Квест-гра "Українська хустка"

Українська хустка - традиційна, різна, легка, тепла... А ще, для кожного рідна. Час спливає непомітно, життя розкидає нас по світах, а мамина хустка, як оберіг, як пам'ять роду, супроводжує і не дає забути історію, традиції свого роду-народу. До Дня української хустки в Литвинівській гімназії педагог-організатор Дудник О.В. провела квест-гру "Українська хустка" з учнями 2-4кл. Діти прослухали історію української хустки як оберегу, дізналися які є традиції пов'язані з хусткою та ін. Учні виконували різноманітні цікаві завдання, називали традиційні та сучасні кольори хустки, дізналися, які орнаменти використовувалися на хустках, розглянули способи пов'язування хустки, та навіть спробували самі пов'язати хустку на голову один одному. Також визначали, яку хустку носили жінки середнього віку, літнього та молоді дівчата, яку одягали влітку, а яку взимку. Урок пройшов цікаво та весело.

13:05 08.12.2022

День Збройних Сил України

6 грудня в Україні відзначається державне свято День Збройних Сил України. Це свято справжньої мужності, героїзму і відваги. Сьогодні наші воїни мужньо стоять на захисті нашої держави, захищаючи нас від лютого ворога. Вони довели свою відважність, мужність, силу і міць справжнього козака. З нагоди свята педагог-організатор Дудник О.В. провела з учнями 2-4 кл. виховний захід "Привітай захисників". Кожен учень мав змогу намалювати малюнок крейдою на спеціальній дощечці та написати слова подяки. З учнями 5 класу класний керівник Криворучко Ю.В. провела урок "Лист солдату", на якому кожен учень мав змогу написати лист солдату з теплими словами побажань. Листи обов'язково будуть передані нашим захисникам. Дякуємо вам наші мужні Воїни! Вітаємо з Днем Збройних Сил! Нехай Господь оберігає вас!

12:50 08.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора