A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Литвинівська гімназія Жашківської міської ради Чекркаської області
Жашківської міської ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

*Благодійний Фонд Magic Wings Ukrainsk Sport Forening,* *ДАНІЯ*

*Благодійний Фонд Magic Wings Ukrainsk Sport Forening,* *ДАНІЯ*, хоче виготовити календар з дитячих малюнків нашої громади, просить дитячі малюнки на тему "Святий Миколай", "Україна" , "Дякую ЗСУ" тощо. Цей проект проводиться для виділення подарунків дітям, батьки яких воюють, які загинули, захищаючи нас. Учні Литвинівської гімназії долучилися до проекту та намалювали малюночки, які передали до відділу освіти. Нехай Святий Миколай здійснить мрію кожної дитини!

12:37 08.12.2022

Всеукраїнська олімпіада з англійської мови " На Урок"

Учні нашого закладу щорічно беруть участь у Всеукраїнській олімпіаді з англійської мови " На Урок". Ця осіння сесія не стала виключенням і діти 5-9 класів взяли участь у XV Всеукраїнській інтернет олімпіаді. За оголошеними результатами Донець Анастасія та Андреєва Віталіна,учениці 7 класу отримали дипломи ІІІ ступеня. Вітаємо дівчат та бажаємо подальших успіхів!

12:24 08.12.2022

Бесіда "Торгівля людьми - грубе порушення прав громадянина"

В рамках акції "16 днів проти насильства" вчитель історії та правознавства Куцева О.В. разом з педагогом-організатором Дудник О.В. з учнями 8-9кл. провели бесіду "Торгівля людьми - грубе порушення прав громадянина". Учні розглядали та обговорювали різні життєві ситуації, дізналися які є форми торгівлі людьми та як не потрапити в таку пастку, розглядали етапи торгівлі людьми, грали в гру "Вгадай, хто це: торговець чи жертва?" та переглянули відео "Експлуатація дітей".

12:12 08.12.2022

Акція "Запали свічку пам’яті"

Сьогодні, у четверту суботу листопада в Україні вшановують пам'ять жертв Голодомору 1932-1933 років та масових штучних голодів 1921-1923 і 1946-1947.

11:39 08.12.2022

Лепбук "Голодомор - біль серця України".

Бібліотекар Литвинівської гімназії Слободяник Я.Ю. до Дня пам'яті жертв Голодоморів виготовила лепбук "Голодомор - біль серця України". До вашої уваги презентуємо відео з лепбуком, а учні зможуть ознайомитися з самим лепбуком у шкільній бібліотеці

11:18 08.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора