A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Литвинівська гімназія Жашківської міської ради Чекркаської області
Жашківської міської ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Акція "Запали свічку пам’яті"

Сьогодні, у четверту суботу листопада в Україні вшановують пам'ять жертв Голодомору 1932-1933 років та масових штучних голодів 1921-1923 і 1946-1947.

11:39 08.12.2022

Лепбук "Голодомор - біль серця України".

Бібліотекар Литвинівської гімназії Слободяник Я.Ю. до Дня пам'яті жертв Голодоморів виготовила лепбук "Голодомор - біль серця України". До вашої уваги презентуємо відео з лепбуком, а учні зможуть ознайомитися з самим лепбуком у шкільній бібліотеці

11:18 08.12.2022

"Школа в коробці"

24 листопада Литвинівська гімназія отримала подарунок від UNICEF ( Міжнародного фонду допомоги дітям при Організації Об'єднаних Націй) "Школа в коробці". "Школа в коробці"- це чудові набори канцелярського приладдя для учнів початкових класів та інклюзивних класів, в які входять набори для творчості, набори для творчості та навчання, набори для творчості та рукоділля, надувний глобус, годинник та багато інших цікавинок. Дякуємо організації UNICEF та відділу освіти за такий чудовий, цікавий та корисний подарунок.

19:48 25.11.2022

День Гідності і Свободи.

В Україні 21 листопада відзначається День Гідності і Свободи. Його встановлено згідно з Указом Президента  від 13 листопада 2014 року на честь початку цього дня двох знаменних подій у новітній українській історії - Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року.  В Литвинівській гімназії до Дня Гідності і Свободи з учнями 6,7,8,9 класів проведено дискусію " Гідність - основа справедливого суспільства". Діти обговорювали події, які відбуваються зараз в Україні в зв'язку з вторгненням  на нашу територію військ рф. За допомогою кубика Блума вели дискусію про те, як вони розуміють слова "Гідність" і "Свобода", вшанували пам'ять загиблих Небесної Сотні хвилиною мовчання, переглянули документальний фільм " Гідність і Свобода" та розгорнули блакитно-жовтий прапор - символ нашої держави. Також діти побажали нашій Україні Перемоги, адже кожна дитина і кожен дорослий бажає Миру та Свободи і швидкого повернення наших Захисників додому. Підготували та провели дискусію до Дня Гідності і Свободи класні керівники Ломачинська Ю.П., Величко О.І, Крамаренко Г.Г., Слободяник Я.Ю. та педагог-організатор Дудник О.В.

15:26 25.11.2022

"ДОБРОТА ВРЯТУЄ СВІТ"

В рамках проведення тижня до Міжнародного дня толерантності класний керівник 4 класу Курко С.В. провела з дітьми урок " Доброта врятує світ". Діти мали змогу переглянути мультфільм " Будь добрим", розігрували та обговорювали різні життєві ситуації, грали в гру " Коло дружби", створили " Квітку толерантності". Для дітей урок був дуже цікавим та корисним.

15:14 25.11.2022

Єдиний національний урок "Безпечна дорога додому"

В рамках Тижня безпеки дорожнього руху класними керівниками старших класів Криворучко Ю.В., Слободяник Я.Ю, Ломачинською Ю.П., Величко О.І. та Крамаренко Г.Г. 18 листопада проведено єдиний національний  урок "Безпечна дорога додому". Діти переглянули відеофільми на теми "Будь помітним на дорозі", "Безпека на дорозі збереже життя",  грали в різні ігри, використовували лепбук з правил дорожнього руху, розглядали та обговорювали різні життєві ситуації з безпеки на дорозі. Учні пригадали всі правила та закріпили свої знання.

15:03 25.11.2022

Єдиний національний урок "Безпечна дорога додому"

В рамках Тижня безпеки дорожнього руху в Литвинівській гімназії 18 листопада класними керівниками початкових класів проведено єдиний національний урок "Безпечна дорога додому". Діти мали змогу переглянути ряд мультфільмів про безпеку дорожнього руху, розгадували загадки, кросворди, ребуси. Учні 2 класу разом з класним керівником Станецькою В.П. за допомогою конструктора LEGO створювали "Місто правил дорожнього руху", згадували значення кольорів світлофора та правильність порядку  їх розміщення та ін. Учні 3 класу під керівництвом кл. керів. Барабаш О.М. виготовили лепбук з правил дорожнього руху,за допомогою кубика Блума , якого дітки теж виготовили, грали в гру, також створили міні-збірку "Види транспорту та їх призначення". Для учнів 4 класу кл. керів. Курко С.В. підготувала фільм "Будь помітним на дорозі", який діти із задоволенням переглянули, грали у вікторину "Так-ні" з використанням кубиків LEGO, грали в гру "Безпечно-небезпечно". Уроки пройшли цікаво та з користю.

14:52 25.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора