A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Литвинівська гімназія Жашківської міської ради Чекркаської області
Жашківської міської ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

1 вересня- День Знань!

Сьогодні, в такий чудовий осінній сонячний день наші діти зібралися на шкільному подвір'ї. Адже в них розпочався новий навчальний рік. Усміхнені та щасливі дітки прийшли до школи. Навчальний процес розпочався з підняття Державного Прапора України та вшанування хвилиною мовчання всіх загиблих від наслідків агресії російської федерації проти України.       Класними керівниками проведено перший урок на патріотичну тематику " З Україною в серці!". Також вчителі та учні долучилися до патріотичної акції "Допомога воїнам". Були зібрані для наших захисників різні смаколики та діти намалювали малюнки. Сформовані посилки були передані до центру збору у м. Жашків, де в подальшому будуть відправлені нашим воїнам. Дякуємо захисникам за те, що ми сьогодні змогли спокійно сісти за парти! Нехай Господь оберігає вас! Слава Україні!

11:32 06.09.2022

Для батьків!

Шановні батьки! З 02.09.2022 року гімназія розпочинає навчання у змішаному форматі (відповідно до поданих вами заяв). Навчання проходитиме за поділом на дві групи: початкова та старша ланки тиджень через тиждень. Отже, з 05.09 по 09.09  2-4 класи навчаються в офлайн-режимі, а 5-9  - дистанційно. Далі старші класи ідуть на тижневе офлайн-навчання, а початкова школа - дистанційно. Стежимо за новинами.

13:07 01.09.2022

1 Вересня - День знань.

Перше вересня - родинне свято, яке єднає різні покоління, людей різних професій, адже усі колисть були першокласниками, потім батьками першокласників, бабусями та дідусями... Сьогодні у нашому закладі, як і в більшості шкіл України Свято Першого дзвоника проходило в онлайн режимі. Пусті класи та коридори, де не чутно дитячого галасу роблять це свято сумним, та безпека дітей - пріоритет освітнього процесу. Ми докладемо максимум зусиль, щоб навчання було комфортним та безпечним. Ми живемо в прекрасній країні, яка пройшла через випробуваня революціями, козацькими повстаннями, війнами. Українці - сильні та вільні люди. Наша держава завжди буде незалежною. Інакше українці не зможуть. Наш вклад у Перемогу - гарна та якісна освіта для дітей.  Миру всім, чистого неба та спокою. Разом до Перемоги. Слава Україні. Слава ЗСУ!.

13:07 01.09.2022

Звіт директора закладу перед громадськістю за 2021/22 навчальний рік

Сьогодні відбулося засідання колективу працівників закладу освіти та були присутні (за бвжанням) представники батьківського комітету. На порядку денному був звіт директора за 2021/22 навчальний рік за основими 4 напрямками. Презентацію звіту розміщено на сторінці "Прозорість та відкритість" у розділі "звітність".

17:48 22.06.2022

Ми пишаємося Вами!

Ми пишаємося Вами!    Закінчився навчальний рік. Він був складним. Та попри все, наші наполегливі трудівники вперто йшли до мети: завершити навчання на відмінно. Чебатарьова В'ячеслава, Шитик Марія, Донець Анастасія, Вінницький Артем та Сойма Владислав нагороджені Похвальним листом за високі досягнення у навчанні. Вітаємо вас, діти. Бажаємо успіхів та миру.

11:30 09.06.2022

День захисту дітей

https://www.facebook.com/groups/2318699928366744/permalink/3413724558864270/Сьогодні, 1 червня, в Україні і світі відзначається Міжнародний день захисту дітей. А це значить, що всі діти і батьки отримують цього дня найкращі привітання зі святом.       Діти - це наше майбутнє! Нехай їм завжди світить яскраво сонечко, життя дарує приємні подарунки, а вночі на чистому небі для них сяятимуть мільйони красивих зірок! З Днем захисту дітей!

12:39 03.06.2022

Тиждень безпеки дорожнього руху

23-29 травня в Україні проходив щорічний Загальнонаціональний Тиждень безпеки дорожнього руху.     Життя - це найдорожчий скарб. Та в дитинстві ми не розуміємо, що ним потрібно дорожити і здоров'я берегти. В цей час майбутнє уявляється безхмарним, а життя - безкінечним. Та насправді це не так, мить - і яскраві фарби радості змінюються на сумні відтінки біди. А щоб цього не сталося, потрібні знання і вміння , як діяти в тій чи іншій ситуації, і, головне, чітко їх дотримуватись. Тому традиційно в Литвинівському ЗЗСО І-ІІ ст. класні керівники провели виховні заходи та години спілкування з учнями. Всі заходи проведені в онлайн форматі в зв'язку з дистанційним навчанням. Діти мали змогу прослухати інформацію з правил безпеки руху та поводження на дорозі, переглянули відеоролики, мультфільми, презентації. Учні намалювали малюнки на дану тематику , створили аплікації, написали письмову роботу " Я - учасник дорожнього руху: пішохід і пасажир."

12:33 03.06.2022

Обласний конкурс "Домашні улюбленці"

Учні Литвинівського ЗЗСО І-ІІ ст. взяли участь в обласному конкурсі " Домашні улюбленці". Метою даного конкурсу є виховання любові та бережливого ставлення до тварин. Залучення учнів до захисту, піклування та догляду за домашніми улюбленцями.участь в конкурсі взяли: Куць Ельвіра (6 кл.), Чебатарьова В'ячеслава ( 3 кл.), Печенюк Ольга (2 кл.), Вініцький Назар (1 кл.), Попаденчук Олександра ( 9 кл.), Бойченко Ольга ( 6 кл.),  Костенко Катерина ( 5 кл.).

12:28 27.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора