A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Литвинівська гімназія Жашківської міської ради Чекркаської області
Жашківської міської ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Акція "Допомога воїнам"

Учні Литвинівської гімназії продовжують брати участь у акції " Допомога воїнам". На даний час ми збираємо жестяні банки та парафін з воском для виготовлення окопних свічок. Слава Україні!

14:48 25.11.2022

Благодійна акція "Смілива гривня"

Литвинівська гімназія отримала грамоту за активну участь у всеукраїнській благодійній акції "Смілива гривня", яка проходила в період з вересня по 31 жовтня. Слава Україні! Слава ЗСУ! Слава нації!

14:45 25.11.2022

Міжнародний день толерантності

Міжнародний день толерантності - свято, яке відзначається 16 листопада в усьому світі. Його запровадили у 1995 році за рішенням ЮНЕСКО. Саме цього дня ухвалили Декларацію принципів терпимості. В Литвинівській гімназії до Міжнародного дня толерантності класний керівник 5 класу Криворучко Ю.В. провела виховний захід " Планета толерантності". Діти переглянували мультфільм про доброту, виконували цікаві завдання, вели дискусію на дану тему та виготовили " Долоньки доброти". Метою даного заходу є формування в учнів загальнолюдських моральних цінностей.

18:41 16.11.2022

День української мови та писемності

9 листопада відзначається День української мови та писемності. Учні Литвинівської гімназії вітають всіх з цим чудовим святом. В гімназії до Дня української мови та писемності  відбулася тематична книжкова виставка. А ще, не зважаючи на те, що діти перебували на канікулах, учениця 5 класу Матюк Мирослава долучилася до написання Всеукраїнського радіодиктанту " Твій дім".

13:58 16.11.2022

"Моя улюблена справа"

Канікули - чудова пора для відпочинку від уроків, домашніх завдань. Хтось відпочиває граючи в ігри на телефоні, хтось з друзями на вулиці, а хтось виділяє собі якусь хвилинку для улюбленої справи. Учні Литвинівської гімназії Войтенко Каріна та Дудник Анастасія полюбляють малювати. В кожному малюнку своє бачення прекрасного, своя думка, свій настрій.

13:52 16.11.2022

Акція "Допомога воїнам"

Щомісячно Литвинівська гімназія бере участь у благодійній акції "Допомога воїнам". Спільними зусиллями вчителі та учні гімназії зібрали 4141 грн. Кошти були витрачені на придбання медикаментів для наших захисників. Також діти зв'язали теплі носки,щоб вони могли зігрітися, виготовили брилочки. Сформована посилка вже їде до свого місця призначення. Дякуємо всім хто долучився до акції. Разом до ПЕРЕМОГИ! Слава Україні!

13:42 16.11.2022

І етап Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

В Литвинівській гімназії проходив І етап ХІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. Хоча  конкурс для учнів 5- 11 класів, наші наймолодші дітки теж спробували себе в ролі конкурсантів. Переможцями стали Курко Софія (8 кл.) Та Донець Анастасія (7кл.).

13:32 16.11.2022

Інформація для батьків!

🆘🆘🆘🆘🆘Зверніть увагу, інформація для БАТЬКІВ🔴🔴🔴 Хаггі Ваггі в Ельфійській гавані - дуже небезпечна тенденція дісталася до наших дітей. ⛔️⛔️⛔️⛔️ Дивна істота з ще дивнішою усмішкою, що підкреслена червоним кольором губ. Навіть кумедно. І його ласкаво звуть Хаґґі Вагґі. Цей усміхнений любитель обіймів – персонаж жахів 16+, який обіймає, щоб убити, а червоний на обличчі навколо його численних зубів – символ проливаючої крові своїх жертв. І поставивши дітям одне питання – чи знають вони, хто такий Хаґґі Вагґі. Багато захоплених "так". Дорогі батьки, просимо вас – давайте контролювати дітей онлайн. Ми робимо це для того, щоб донести до тих з вас, хто гадки не мав, про що цей невидимий талісман, чия популярність зростає зі шаленими темпами,а багато хто з нас і гадки про нього не мали. Ми робимо це, щоб нагадати вам, що, крім своїх дивовижних переваг, сучасні ґаджети несуть величезну загрозу.  Huggy Wuggy - гра, на якій в інтернеті було створено багато агресивного, моторошного контенту. Ваші діти можуть легко натрапити на це на громадському YouTube сервісі. Аналогічно як і наступним варіантом брутального серіалу ГРА В КАЛЬМАРА з єдинорогами замість Свинки Пеппи. У якому герої жорстоко вмирають після програшу у дитячій грі. І це лише дві найбільш трендові речі останнім часом в океані неадекватного контенту в інтернеті. ⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️ Дошкільнята до цього точно не готові. Що робити маленьким дітям з такою кількістю агресивних моделей поведінки на екрані, коли їх розвиток передбачає трохи інше? Як вони повинні справлятися з таким тривожним навантаженням після перегляду сцен вбивства, налаштованих на зупинку музики, і водночас навчаються справлятися з емоціями втрати ровесника? Давайте контролювати контент, який доходить до наших дітей. Давайте дозволимо їм правильно розвиватись. Давайте не будемо руйнувати їхній світ. Давайте захистимо їх від того, що ми можемо обмежити, доки вони не зможуть захистити себе.

13:30 16.11.2022

Акція "Ми за чисте довкілля"

29 жовтня в Литвинівській гімназії відбулася акція "Ми за чисте довкілля", яку наш заклад проводить щорічно і не один раз на рік. Наші діти із задоволенням беруть участь та виходять прибирати територію біля школи. Для них це і весело і в одночас так діти привчаються до порядку.

13:12 16.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора